Yleistä

Mustakauris.fi on Samas Group Oy:n (Y-tunnus 2561470-3) omistama mustien korujen ja sisustustuotteden verkkokauppa. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Emme vastaa mahdollisista virheistä tuote- tai materiaalitiedoissamme.

Tilaajan tulee olla 18v. täyttänyt henkilö.

Emme luovuta henkilö- tai osoitetietoja kolmansille osapuolille ja emme käytä niitä mainostamisessa ilman asiakkaan lupaa. Säilytämme vain asiakkaiden nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja tiedot tilauksista järjestelmässämme. Näihin tietoihin pääsee vain sivuston ylläpitäjät.

Käytämme sivustolla evästeitä seurataksemme mainoksiemme tehokkuutta.

Olemme Suomalainen yritys ja kaikki lähetyksemme tehdään Suomen sisällä, joten korujen lopulliset kulut asiakkaalle ovat sivuillamme näkyvät hinnat. 


Toimitusajat

Toimitusaika tuotteillamme on n. 1-3 arkipäivää. Postin toiminta voi vaikuttaa toimitusaikaan.


Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme Ota yhteyttä -sivun kautta.

Tai suoraan sähköpostilla: asiakaspalvelu@mustakauris.fi

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakaspalautukset lähetetään asiakaspalautuspaketteina Postin kautta. Säilytä postin kuitti asiakaspalautuksesta, palautuslähetykset ovat aina asiakkaan vastuulla. Pakkaa tuote niin, että se on suojattuna paketissa. Liitä aina palautuksen mukaan seuraavat dokumentit:

    • kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

ASIAKASPALAUTUS
641230 
Samas Group Oy

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. 


Korujen hoito-ohjeet

Mustakauris.fi verkkokaupassa on koruja puusta ja ruostumattomasta teräksestä. Puukoruja ei pidä käyttää saunassa tai uidessa tai muutenkaan altistaa vedelle liiallisesti. Irroita siis puiset korut ennen suihkua, saunomista tai uimista. Puu turpoaa kastuessaan ja varsinkin nappikorvakoruista voi tästä johtuen irrota liimaus.

Suosittelemme, ettet käytä muitakaan korujamme suihkussa, saunassa, uidessa tai hikisessä harjoittelussa. Pesuaineet, kloori, hiki ja voimakkaat kosmeettiset tuotteet eivät ole hyväksi puulle tai teräkselle.


Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Postin kautta lähimpään toimipisteeseen tai suoraan ovelle asti. Toimitamme tuotteita vain Suomeen.

Tuotteet lähtevät aina meiltä ehjinä ja hyvin pakattuina. Tuotteen hajotessa Postin kuljetuksen aikana, ottakaa välittömästi yhteyttä lähipostiinne ja tehkää vahinkoilmoitus. Ottakaa yhteyttä seuraavaksi asiakaspalveluumme osoitteessa https://mustakauris.fi/pages/ota-yhteytta, niin autamme mielellämme tilanteen ratkaisemiseksi.


Toimituskulut

Alle 40€ tilaukset 3,90€. Yli 40€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi Suomeen. 


Lahjakortit

Lahjakortin voit hankkia verkkokauppaamme täältä: https://mustakauris.fi/products/lahjakortti

Lahjakortilla saat lahjakortissa näkyvän summan alennuksena tuotteesta. Lahjakortti on käytettävä kerralla ja lahjakortista ylijäävää summaa ei palauteta. 


Maksuehdot

Maksutavat 

Voit maksaa turvallisesti Paytrailin kautta suomalaisilla verkkopankeilla, luottokorteilla, tai MobilePay:lla. Näiden lisäksi Lasku- ja Osamaksu-vaihtoehdot onnistuu Klarnan maksutavoilla.


Yhteystiedot

Mustakauris.fi / Samas Group Oy 
Y-tunnus: 2561470-3 
Kuurnankatu 6 
80100 
Joensuu


Yrityksemme toimii vain verkkokauppana, joten ylläolevassa osoitteessa on toimistotilat, joissa emme ota vastaan asiakkaita. Palautukset otamme vastaan vain ylempänä löytyvään palautusosoitteeseen palautusohjeiden mukaisesti.